jwwstpaul

Møtested for klasse 10a 2004/2005, St. Paul skole, Bergen, Norge. Her kommer det deler av informasjon som kan være greit for elever og foreldre. Ikke som erstatning for kopier, ukeplaner, meldebøker, brev etc., men et tillegg. Spørsmål?, svar fra andre?, Kontakt i fremtiden?

Name:
Location: Paradis, Bergen, Norway

44 år gammel lærer, gift med den smilende Jannike, tre greie barn. Liker å la bilen stå i garasjen. Lange fjellturer, gjerne alene. Kommet i "hogge ved"-stadiet for lenge siden. For mye tv! Maxpuls 194. Illeluktende joggesko. Kast aldri noe! Kallenavn i familien: "komposten". Har du en ekstra låve, så kan vi bytte!

Wednesday, November 09, 2005

FRITT SKOLEVALG - KARAKTERPRESS?

Hallaien!
Dere er det første Bergenskullet med elever som kunne velge skole ut fra karakterer. Nå sitter dere på forskjellige skoler av mange forskjellige grunner; Fag? Tradisjoner? Forventninger? Karakterer? Vennskap? etc? etc?

Hvilke erfaringer har dere nå når dere ser det fra den "andre siden"?

Er det noen som kunne tenke seg å komme på St. Paul og fortelle litt, svare på spørsmål og gi årets 10.klassinger litt "insideinformation"?

Vi legger ikke skjul på at formålet vårt (les: lærerne) er å dempe det karakterpresset som mange føler i 10 klasse. Er det sånn at den ene skolen er bedre enn den andre? Er elevene forskjellige på de forskjellige skolene? Er kulturen forskjellig?
Vi ønsker jo også å gi 10. klassingene et innblikk i hva videregående er; Lærere, klasser, lekser, fag, arbeidsmåter, egeninnsats, etc

Derfor: Send meg en SMS hvis du kunne tenke deg å være med på gamleskolen i et lite panel.
Jeg vil arrangere et møte hos oss der vi får en elev fra hver skole med god bredde på fag, linjer(?) og geografi. Dere får et skriv fra meg som dere kan bruke overfor skolen for å få pemisjon.
Legg gjerne inn en melding her hvis du lurer på noe!

På forhånd takk!

Jan Wilhelm
Mobil som før: 95 91 29 91
og

0 Comments:

Post a Comment

<< Home