jwwstpaul

Møtested for klasse 10a 2004/2005, St. Paul skole, Bergen, Norge. Her kommer det deler av informasjon som kan være greit for elever og foreldre. Ikke som erstatning for kopier, ukeplaner, meldebøker, brev etc., men et tillegg. Spørsmål?, svar fra andre?, Kontakt i fremtiden?

Name:
Location: Paradis, Bergen, Norway

44 år gammel lærer, gift med den smilende Jannike, tre greie barn. Liker å la bilen stå i garasjen. Lange fjellturer, gjerne alene. Kommet i "hogge ved"-stadiet for lenge siden. For mye tv! Maxpuls 194. Illeluktende joggesko. Kast aldri noe! Kallenavn i familien: "komposten". Har du en ekstra låve, så kan vi bytte!

Tuesday, November 08, 2005

Høsttur til Mjølfjell - UTSATT

HALLAIEN UNGDOMMER! - NYE OPPLYSNINGER I "STORE BOKSTAVER"
Hva med en tur uten regler, oppvask, tannpuss, leggetid, obligatorisk peiskos etc?
Da må du gå et annet sted!

Spøk til alvor: Helgen 25-27 november er det ledig på hytten min på Mjølfjell og jeg inviterer til hyttetur for "gamleklassen". UTSATT TIL JAN/FEB. DET VAR FOR MANGE SOM ALLEREDE VAR OPPTATT DENNE HELGEN. Dere bestemmer mat, arbeidsfordeling, dagsorden etc. Rammen er fornuft og folkeskikk. Jeg vet at noen på Katten har snakket sammen. De kommer med flere opplysninger - kanskje her på bloggen? Alle er invitert. Det er plass. (Lavvo i hagen?) Ski er uaktuelt (uten et værunder). Gulvet i stuen er nylakket. Det er vann i brønnen. Ungdomskortet (hvis du har) gir deg gratis transport med toget. Kun utgifter til mat kommer i tillegg.
Fredagen går toget 17.10 fra Bergen.
Søndagen er du tilbake 20.35 i Bergen.
Muligheter for reise innimellom (Hvis det passer for NSB).
Om et par dager får du vite hvem du skal sende påmelding til. DESSVERRE - DET BLE UTSETTELSE.

P.S. Søndagen er første søndag i Advent, så da må vi ha KAKE!
KAKE KAN VI JO HA LIKEVEL I JAN/FEB.


Jan Wilhelm
(Hvis du synes dette var rotete info, så har du rett!)

SKRIV GJERNE KOMMENTARER NEDENFOR.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home