jwwstpaul

Møtested for klasse 10a 2004/2005, St. Paul skole, Bergen, Norge. Her kommer det deler av informasjon som kan være greit for elever og foreldre. Ikke som erstatning for kopier, ukeplaner, meldebøker, brev etc., men et tillegg. Spørsmål?, svar fra andre?, Kontakt i fremtiden?

Name:
Location: Paradis, Bergen, Norway

44 år gammel lærer, gift med den smilende Jannike, tre greie barn. Liker å la bilen stå i garasjen. Lange fjellturer, gjerne alene. Kommet i "hogge ved"-stadiet for lenge siden. For mye tv! Maxpuls 194. Illeluktende joggesko. Kast aldri noe! Kallenavn i familien: "komposten". Har du en ekstra låve, så kan vi bytte!

Wednesday, August 17, 2005

Wencke hilser og spør!

Kjære gode venner ! Spennende dager - både for dere og meg. I dag møter vi alle en ny virkelighet - i form av nye klassekamerater for dere og nye elever for meg. Tusen takk for en nydelig avslutning. Jeg har lest de skjønne ordene mange ganger.
10 b- har ikke skrevet selvbiografi og ikke jobbet konsentrert med dikt. Jeg har planlagt kortere opplegg med begge sjangre.
PLEASE - jeg vil så gjerne låne selvbiografier og dikthefter - hvis dere har tatt vare på det. Ikke noe er så inspirerende som det elever har skrevet. Dere stikker vel innom ?

Klem fra Wencke

P.S. fra jww: Ta gjerne med dette på grillingsen torsdag!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home